Sensire Oy on suomalainen kasvuyritys joka suunnittelee, kehittää ja myy pilvipalvelupohjaisia etätiedonkeräys- ja ohjausratkaisuja kotimaahan ja kansainvälisille markkinoille.

Asiakkaamme hyödyntävät ratkaisujamme tuotannon prosessien ja kiinteistöjen energiatehokkuuden sekä sisäilmaolosuhteiden todentamiseen ja parantamiseen.

Lisäksi yritys tuottaan ratkaisuja elintarvikkeiden sekä lääkehuollon ja laboratorioiden laadunvalvontaan.

Sensiren tuotteet ovat EU-sertifioituja ja yritys käyttää toiminnassaan sertifioitua ISO 9001 – laatujärjestelmää.

Sensire – Todellista Cleantech osaamista
Aloitimme 2001 suunnittelemaan, kehittämään ja valmistamaan sensoriteknologiaa. Nyt olemme alkuperäinen, kotimainen Cleantech-alan kokonaispalvelutoimittaja.

 Kotimaisin voimin
Kehitämme ja suunnittelemme palveluratkaisun laitteisto-osat omin voimin, työllistäen lisäksi kotimaisia alihankkijoita. Pilvipalvelu-teknologiamme toimii aidosti siirrettävissä olevalla teknologialla suomalaisessa konesalissa.2013 aikana laajennumme kansainvälisiin pilvipalveluyksiköihin. Myynnin ja tuen henkilöstö palvelee Teitä Suomesta käsin. Ulkomailla käytössänne on yhteistyö- ja jakeluverkostomme. Sensirelle on myönnetty kotimaisen tuotannon tunnustukseksi Avainlippu-merkki.

Olemme ymmärtäneet haasteet energian ja olosuhteitten mittaamisessa ja analysoinnissa
Tekninen edelläkävijyys ei enää riitä,on sovellettava teknisiä ratkaisuja ja laitteita, joita on jo asiakkaiden tiloissa. Tämän vuoksi emme valmista energiateknologian varsinaisia mittalaitteita ja ainevirtausmittareita. Sen sijaan voimme avoimesti liittyä erilaisiin laitteisiin. Yhteistyö laitevalmistajien kanssa on tärkeää kokonaisvastuun saavuttamiseksi. Sensoritekniikan osalta meillä on omia tuotteita sekä toisen osapuolen anturitekniikkaa kytkettynä Sensiren luotettavaan radiotekniikkaan.

Instaview®-käyttöliittymämme ratkaisee monia käytettävyysseikkoja poikkeavalla tavalla.
Olemme rakentaneet toimialakohtaisia, aidosti älykkäitä ja joustavia ratkaisuita, joiden avulla eri tasoiset käyttäjät voivat kehittää toimintaa, suunnata resurssit oikein ja saada täsmällistä tietoa ajantasaisesti.

Kehitys on vasta alussa
Käyttöliittymä- ja teknologiakehityksemme mukaisesti asiakaspalvelu on onnistumisen avain, teknologia on oivallinen apuväline.
Rakennamme jatkuvasti uutta ja kehitämme analyysejä sekä algoritmejä asiantuntijaverkostomme avulla. Viimeisin tieto markkinoilta sekä asiantuntijoilta on myös sinun käytettävissäsi.

​Visiomme on, että Sensire on Cleantech-toimialan johtavia kokonaispalvelutoimittajia erityisesti energia- ja olosuhdeseurannan sekä prosessivarmennuksen alueilla.

  • Olemme keskittyneet prosessien ja niiden oheisinformaation mittaamiseen ja keräämiseen sekä tiedon ymmärrettävään esittämisen.
  • Mahdollistamme kerätyn tiedon perinpohjaisen jälkianalyysin.
  • Olemme palveluratkaisun toimittaja
  • Ratkaisumme ovat pilviarkkitehtuuriin perustuvia
  • Olemme 2015 alan merkittävä toimija Pohjoismaissa ja globaalisti​

Missiomme on auttaa asiakkaita toimimaan energiatehokkaasti ja laadukkaasti, puhtaan ympäristön ja kestävän kehityksen periaatteilla.

Sensiren omat toimipisteet paikkakunnilla: Helsinki-Tampere-Joensuu. Yrityksen pääkonttori on Joensuussa.​