Olemme jatkuvasti kiinnostuneita myynnin, projektinjohdon, elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien asiantuntijoista, jotka haluavat toimia kasvavassa ja muuttuvassa ympäristössä. Etsimme myös opintojensa loppusuoralla olevia nuoria kykyjä sekä tarjoamme harjoittelupaikkoja kasvaville ammattilaisille.

Sensire on innostava ja haastava työympäristö, joka tarjoaa useita tehtäväkokonaisuuksia ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen kasvuyrityksessä huipputiimin asiantuntemus tukenasi.

Mikäli haluat jakaa osaamisesi, kehittyä kanssamme ja olet kiinnostunut yrityksestämme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) sensire.fi tai puhelimitse, puh. 0207 999 790.

 

Projektipäällikkö


Haemme Projektipäällikköä vastaamaan tuotteiden ja palveluiden tuotannon, toimitusten ja jälkimarkkinoinnin prosesseista.

Toimenkuvaan kuuluu mm . elektroniikkalaitteiden alihankinnat, materiaalihankinnat, ohjelmistojen ja palveluiden valmistus- ja toimitus- sekä huolto- ja ylläpitoprosessien tulosvastuullinen johtaminen.

Edellytämme sinulta seuraavia asioita:

• Asiakas- ja palveluhenkisyyttä sekä työkokemuksta erilaisten prosessien itsenäisestä johtamisesta

• Alalle soveltuvaa insinööri-tason koulutusta, kaupallisen koulutuksen katsomme eduksi

• Selkeää suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, ruotsi ja venäjä luetaan eduksi

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) sensire.fi, 30.3.2014 mennessä otsikolla ”Tuotannon projektipäällikkö”

Lisätietoja tarvittaessa Jp Asikainen / Pekka Niskasaari p. 0207 999 790