Sensiren keskeiset laatukriteerit muodostuvat yhtiön yhteisistä kiinteistä tavoitteista, joita ovat korkea asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys, aikataulujen pitävyys sekä yhteistyökyky ja joustavuus. Nämä laatutavoitteet tähtäävät siihen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja henkilöstömme on sitoutunutta ja työilmapiiri on hyvä.


Sensirellä on voimassaoleva ja vuosittain auditoitava ISO9001-laatujärjestelmä.

ISO9001_col_FI

Toimintamme on prosessipohjaista ja käytämme nykyaikaisia toiminnanohjauksen tietojärjestelmiä.

Eviran hyväksyntä:  Sensirella on Elintarviketurvallisuusviraston Eviran hyväksyntä kuljetusvälineeseen asennettavaan lämpötilan seuranta- ja tallennuslaitteeseen.
Nemkon sertifikaatti:  Nemko on testannut ja todennut Sensiren tukiaseman ja sensorit  (numero 160738S). Nemkon sertifikaatin perusteella TempNet® tukiasema ja sensorit täyttävät EU-standardin 12830:1999 vaatimukset lämpötilojen seurantaan koko kylmäketjussa: kuljetuksissa, varastoinnissa ja jakelussa.  Nemko on testannut ja todennut Sensiren käsipäätteen (numero 175294). Nemkon sertifikaatin perusteella TempNet® Handy käsipääte täyttää EU-standardin 13485:2001 kohdan 4.8.1.


Laatua ja kotimaisuutta.Meille palvelu on tärkein osa kokonaisuutta.Laadun takeena:ISO 9001, InnoSuomi-palkinto, Avainlippu-merkki.